Megrendelés
+3670 409 2507
Telephelyünk
BP, Kámfor u. 19, 1131

Dobrowolscy

Dobrowolscy húsüzem és vágóhíd bemutatása

A Dobrowolscy márka több mint két évtizede egyet jelent a jó ízléssel, amely több nemzedéket köt össze az asztalnál a hétköznapokon és az ünnepek során egyaránt. A márkajel mögötti értékek a kezdetektől kísérik a céget. Minden egy családi hagyományokból kiinduló, húskészítményekkel foglalkozó kis vállalkozással kezdődött. A Dobrowolscy Húsüzem ott jött létre, ahol a család évek óta él és dolgozik – a festői Wadowice Górneban.
A Lengyelországban gyártott termékek magas minőségűek és az Európai Uniós követelményeknek maximálisan megfelelnek. A gyár büszke arra, hogy vágóhídja és húsüzeme részére XXI. századi elvárásoknak megfelelve, környezet tudatosan, ZÖLD ENERGIÁVAL állítja elő a termékeit .
Magyarországon 2016-tól forgalmazza a Nyerthús Kft, mint kizárólagos disztribútor. Folyamatosan bővülő árukínálatunknak, az állandó jó minőségnek, és nem utolsó sorban a hosszú szavatossági időnek köszönhetően sikerült itthon is bevezetni, megszerettetni a vásárlóinkkal.
Mára már a magyar vásárlók számára is közkedvelt termékek lettek az üzletekben a magas hústartalmuk és kiváló ízesítésüknek köszönhetően.


A DOBROWOLSCY HÚSÜZEM disztribútora viszonteladó nagykereskedőt keres Magyarország teljes területén!
Még nem vagyunk jelen az Ön által kiszolgált területeken? Ne habozzon jelezze felénk mihamarabb és mi felvesszük önnel a kapcsolatot. Mára az ország több területén is jelen van termékcsaládunk és 2020- ban 16 Nagykereskedés és több száz kiskereskedő forgalmazza a termékeinket. Tartozzon Ön is a DOBROWOLSCY-t forgalmazó csapathoz, FORGALOMNÖVEKEDÉS + NÉLKÜLÖZHETETLENSÉG + ÚJDONSÁG! 

ITT A KÉSZ SIKER…. 🙂

A lengyel húsüzemben gyártott felvágottak és sonkák igen kedveltek a magyarországi piacon. Tapasztalatunk szerint ahol kipróbálják top termékeinket ott hamar helyet kapnak az üzletek hűtőpultjaiban, mert visszajáró vásárlókat hoz!

Jelentkezzen amíg nincs másnál…

NÉZZE MEG A GYÁRRÓL KÉSZÜLT RÖVID BEMUTATÓ VIDEÓT!